torsdag 11. juni 2009

Torsdag = husvask og fotballkamp!

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ så fantastisk deilig å ha litt fri!! Jeg har sovet en god del å bare kost meg med junior. Jeg var på kurs i går kveld da, om treningslære og kosthold. Mye nyttig informasjon ja.... Av den grunn måtte vi bruke morfar og onkel Ole's venninder til barnepiker.....Julian koser seg nå uansett han, men best liker han at mamma'n er hjemme :-)

I dag sov jeg leeenge.... så stod jeg opp og vaska hus. Det var igrunnen fort gjort bare jeg fikk hevet meg rundt. Med junior vel hjemme fra skolen ble det risgrøt til middag. Den klarte jeg selvfølgelig å koke over da.....TYPISK! Men det gikk bra og det smakte godt.

Etter middag dro vi til idrettsparken i Orkdal på kamp. Julian som vanlig veldig engasjert....
Ved et tilfelle stod han på sidelinja og skulle ta et innkast. Alle på banen maste om at Julian skulle kaste "Hit, hiiit!". Da ble Julian lei og sa; "Åhhh..slutt å maaaaas!" til stor fornøyelse for de voksne på sidelinja!!!!!!
Og jeg??? Jeg fikk en ball i trynet! Plutselig sa deg bare PANG! Tror det så meget lurt ut............ ;-)

Aaaaanyway...nå har freden senket seg i huset og brodern og jeg venter på tv- program; jeg på Criminal minds, han på Pacific blue!!! Enjoy!!!!

DAGENS TIPS; Pass på grøten når du koker den!!!!!!!!!!! :-) :-) :-)

2 kommentarer:

  1. Skal passe på grøten din neste gang du skal koke den jeg ;)

    Fintbilde av deg hilsen en fra lillehammer ;)

    SvarSlett
  2. Hehe..jeg burde vel lært det der med grøt og at den koker over for leeeeenge siden...har jo skjedd maaange ganger det! Men får bare bli flinkere å passse på selv da sjø....hehe

    SvarSlett