torsdag 4. juni 2009

Onsdag er treningsdag.....

...og dagen da høsten kom til Trøndelag!!!!!! Det er helst sykt at gradestokken kryper så langt ned mot null. Regner plasker ned og vinden blåser gjennom marg og bein. Er det rart jeg fryser??????? Men når det er sagt så har vel aldri juni måned vært en strålende sommermåned for oss trøndere. Det som er så fint er at jeg aldri slutter å håpe...... ;-)

Jaja....hvis man fryser så er det vel best å komme seg i varmen, og det har jeg minsanten gjort i dag. Jeg var på trening igjen i dag, styrketrening for alle penga. Kjempeartig og varierende! Mageøvelser, armhevinger, spurting i trapper, osv osv. Og det er utrolig hvor inspirerende det er å trene med en så livlig gjeng som jeg er så heldig å få gjøre... vi ler og har det kjemeartig! Viktig, viktig!!!! Vi står sammen og går mot felles mål!!!!

På tur hjem ble jeg sittende å prate med ei venninde som trener sammen meg. Vi satt å snakka om barn og alt det morsomme de får seg til å si. Jeg var visst etter sigende et slikt barn som sa så mye rart som de voksne holdt på le seg ihjel av. Skjønner kanskje hvor min sønn har DET i fra nå da...... ;-) La meg få dele en historie;

Da jeg skulle fylle tre år var vi på tur fra Oslo til Trondheim, da mamma og pappa skulle i bryllup. På MIN 3- årsdag faktisk. SÅ jeg skulle være hos mormor og morfar, og mormor skulle lage bursdag til meg. Turen til Tr.heim var lang for en 3 år gammel pike. Mamma og pappa hadde håpet at jeg kanskje kunne sovne litt på veien, men neida; jeg prata i ETT hele turen så da vi kom til Melhus stoppet de å kjøpte noen drops som jeg skulle få trøye meg med... ( jeg som ALDRI ellers fikk spise drops!!!!) Men ett drops ble til to, ble til tre, ble til fire....osv. Tilslutt ble mamma så lei maset mitt og sa at "Nå, Anna Marie , får du slutte å mase. Dette blir det siste dropset, snart er vi framme. Nå er det nok!" Det ble knallstille i baksetet et par sekunder før mamma og pappa hørte en liten pike synge; " Ja det er noe med de aller aller fleste!":-) mamma fortalte at de lo så de holdt på kjøre av veien....

...Likeså den gangen jeg skulle reie til Trondheim sammen mormor og morfar. Mamma, pappa og lillesøster skulle komme etter om 14 dager(lillesøster var nyfødt). På togstasjonen i Trondheim skulle farmor og farfar møte oss, og ønske velkommen. Jeg visste godt at det var noen som venta på oss på stasjonen, det hadde mormor fortalt. Så da toget ankommer Trondhjem løper lille Anna Marie til til ventende farmor og farfar på perongen, tar dem i hendene, neier og sier ; " Velkoooommen hit!" Akk...farmor fortalte den historien maaaange ganger i min barndom, og hun lo like mye hver gang.

Det er som jeg sier, disse barna kommer med de underligste fraser, og hvor de tar det fra??? Ja, nei det vet ikke jeg. Har selv en meget oppvakt 6- åring som sier " Åh mamma...du er så patetisk!" Ehh...joda... Det er fra små barn og fulle folk man får høre sannheta ;-)


Ha en suuuuper kveld!!!!!!!

DAGENS TIPS; Små gryter har også ører!!!!!!!

4 kommentarer:

 1. Og jeg syns vulkan er veldig godt! :D

  SvarSlett
 2. Jah..hehe..den va nå bæst da! Vulkan= kalkun! Rat unger blir forvirra da???????

  SvarSlett
 3. Tante barnet mitt var på tur til Melhus sammen med mormoren og morfaren sin. Da de kjørte opp Okstadbakkan, spurte hun plutselig, mormor, hvilken farge er det på "Mel-huset"??

  SvarSlett
 4. Hehehehe...knall!!! Artig å hør sånne historia altså!!!!

  SvarSlett