tirsdag 16. juni 2009

Barnefri, kino og utdrikkingslag!!!

Herlig med friperiode gitt!!! Er ikke bedre på det enn at jeg kjente jeg virkelig trengte det. Fredag tok sjølingene med seg liten og stor gutt og reiste til Møre. JEY!!!! Mor (les ; jeg) får tid aleeeeneeeeee!!!!! ¨
Ble invitert på kino med Beate på fredag. Hun hadde fått gratisbilletter til "X-men the beginning; Wolverine". Ikke at jeg er noe sånn sci- fi -tilhenger, men gikk på film "open minded" og likte den faktisk ganske godt.......... Vi hadde en kjekk kveld, sånn bortsett fra at Beate klarte låse inn bilnøklene sine. Flaks for meg å kunne dra nytte av politipappan min, han kom og løste problemet, slik at vi kunne dra hjem. Dog noe senere enn hva som var planlagt. Pitstop på Sanmoen for mat var neste. Nammis med "klæmmert" (frøloff)!! Bare så synd den mest sannsynlig var grunnen til en liten forgiftningsperiode for oss begge på lørdag...... Lurer på om jeg kan saksøke...slik at jeg endelig blir rik=??????? heheheheh
Anyway- vi kom oss hjem både lattermilde og mette..... Tross alt en meget bra kveld!!


Det ble lørdag- en dag jeg har sett fram til i lang tid nå; Utdrikkingslaget til Gry!
Oppe tiiiidlig og fikk ordna meg, før jeg ble henta kl 8.
Kl 9 ble bruden overasket av en gjeng på 13 damer, til stor glede og latter for oss alle. Det ble en lang og begivenhetsrik dag, for alle sammen. Dagen inbefattet sminke/frisør, fotosession, oppvisning i Børsa sentrum, lunsj, div husmoroppgaver og dagens høydepunkt var vel showt som brudgommen (som hadde utdrikkingslag samme dag) hadde for begge utdrikkingslagene og bruden på DREAMS strippebar!!! Uforglemmelig!!!!!!!
Kvelden ble rundet av med grilling og kos i lavoen ved Skaun bygdemuseum. Det var kjempehyggelig....... (Bortsett for forgiftningsepisoden som satte inn for fullt en halv time og som førte til at jeg så for meg sykehusinnleggelse +++) Kl 24 var alle sliten etter dagen, som hadde vart i 16 timer... veel...noen timer lenger for bruden sitt vedkommende, stakkar.... Men dagen ble altså helt perfekt!!!!!!! Nå gleder vi oss bare til bryllupet!!!

Søndagen ble en sovedag, naturlig nok! Beate lure på om ikke jeg ville gå tur med henne og Lego (hunden hun passer), og det ville jeg jo selvfølgelig. Kl var jo 13.30 og det var kanskje på tide å stå opp da???? SÅ vi gikk en runde på en halv times tid, før jeg ble med henne ( hun var sjåfør) åp en biltur. Fikk litt sight seeing også da, og det synes jeg er morsomt.
Sultne var vi også, og siden det var dagen derpå for mitt vedkommende, så hadde vi en date på Konstadhaven sammen etterpå, hvor jeg spiste meg mer mett en hva som er sunt. Hihi...godt var det i alle fall, og enda bedre å finne sofaen etterpå ;-)
Utpå ettermiddagen kom guttene hjem fra Meisingset. Julian har endelig mista andre fortanna oppi, og er nå en "helt ny" gutt, som lesper litt, naturligvis. ;-)


Hvor søt er ikke denne gutten da???? ;-) ;-) ;-)
Han hadde forresten plumpa uti vannet på Meisingset.... gjennomsøkkevåt!!! Uten at han tok skade av det da....... Han elsker å være nede ved Hanemsvatnet, eller stranda, som han kaller det... Håper de får noen fine dager til helga igjen, da han skal ned i gjen med sjølingene. Helga som var gav oss just ikke noe sommervær. Men man håper jo alltids....... Selv er jeg klar for å nyte utelivet hjemme på altanen; se bare hvor koselig vi har det;


SÅ nå får jaggu sommeren komme....men heølt greit om det ikke blir sommer i helga, det var nemlig nyyydelig sommer sist jeg hadde arbeidshelg...det var ukult!!! men at den kommer snart?? Ja det håper jeg!!!!!
Klems
2 kommentarer:

  1. Ja, vi har det nå morsomt sammmen! hehe. Det må jeg si :-) En latter forlenger livet...hihi. Vi må være sosiale igjen ei helg! Kanskje det blir vin og singstar neste gang...! :P

    SvarSlett