mandag 1. juni 2009

Jeei...RBK vant!

Knall!!!! Nok en seier te RRBK- begynner å marker seg i toppen der no. Det liker vi; TROILLUNGAN E BÆST! :-) Fotball over hele linja i dag. Var på trening med Julian igjen i dag, å jeg er overrasket over hvor mye de skjønner av spillet til tider, og hvor god de kan være i en alder av 6 år! ;-) For ikke å snakke om kommentarene som kommer... de er til å le seg hjel av!!!! Sjarmtroll hele gjengen. Til helga står de foran sin første cup. DET skal bli show det!!!

Eller har jeg fått sovet ut skikkelig i dag, etter natta, men kjenner jeg er trøtt igjen nå. Det er typisk det da. Blir nå rolig start i morra da...skal på seinvakt, så da kan jeg puste på fra morgenen av! Har gått i ett noen dager nå så.....og uka her blir likedan...
Var på sykkeltur igjen i dag da, sammen ei venninde. Sykla langs elva et godt stykke bortover. Kommet til mange laksefiskere, mon tro om de koser seg der, time etter time med stanga og vannet som når dem til midja??? Hadde IKKE vært meg....... ;-)

Skal takke for meg nå, krype under dyna med boka mi, og så få en god natts søvn. Kjenner jeg trenger det, skl jeg orke å møte en ny travel uke!!!

Vi hørs, folkens!

DAGENS MOTTO; "Rosenborg e laget, guttan som kain faget!"

1 kommentar:

  1. Ja der var bloggingen igang for deg også - det er kjekt å blogge. Men jeg ser du sliter med nattevakter du også - synes det er slitsomt jeg, man skal søke meg over på dag etter sommeren.
    Jeg skal følge med deg her inne - det er kjekt - og så kan du se tilbake hvis det er noe du lurer på - det blir jo som en dagbok.
    Klem Karianne

    SvarSlett