lørdag 23. oktober 2010

Amelin har alenetid

Det er ikke ofte jeg har tiden for meg selv, spesielt ikke på helgene! Da er det om å gjøre å nyte til det fulle! Har nå endelig levert oppgave nr to i forhold til studiet mitt, så kan jeg legge av meg den suta, helt til ny oppgave kommer på mandag. Det var DEN pustepausen!!!!

Var en aldri så liten svipptur til Frøya- øya i går for å levere min håpefulle til sin far. Fire timer fram og tilbake i bil kjennes på kroppen, men da hjelper det med en god lydbok; nå Karin Fossum sin "Slangebærerern". Genialt med lydbøker i grunnen, får gjort andre ting samtidig også da, husvask for eksempel......... :-) Jeg må visst høre lydbøker litt ofterei såfall!!!!

Det som er så deilig med alenetid, er at jeg gjør det jeg vil, når jeg vil! Å handle på impuls er ikke noe jeg kan dra meg nytte av i hverdagen, så da er det deilig å gjøre det når jeg først kan det. Kvelden i går var ingen impulshandling i så måte, men så utrolig koselig likevel!!
Jeg var hos min venninde Beate. Jeg kom med pizza og rødvin, hun hadde snacks og hvitvin. Dermed var det duket for en kjempekos kveld men mye latter og humor. Følte meg noe skjev i maska da, ved rundt kl 02. Det konkluderes med at en tiiidlig morgen opp å hoppe, en gåtur ut i 8 minusgrader, 4 timers prakk med oppgaveskriving, påfølgende 4 timer i bil, for SÅ å slappe av drikke rødvin, nok kan være skyld i den før omtalte skjeve maska!!!!! ;-)

Godt å sitte i godt selskap å bare slippe seg løs. Det er noe man burde gjøre oftere- ikke nødvendigvis med rødvin i fletta da, men det hjelper på. Anspenthet og hverdagstress er langt uten for rekkevidde, og får konsentrert meg om bare å være meg selv. Takk Beate for en koselig kveld! Håper på snarlig gjentakelse......

Jeg er glad jeg har et døgn med alenetid igjen jeg :-)

Klem fra Anna Marie

3 kommentarer:

 1. Det var en herlig kveld. Så deilig å bare kunne jabbe skjit om alt og ingenting :-) Gleder meg til neste gang.

  SvarSlett
 2. Glæde mæ æ å! Ring a ding a ding ding song!!!

  SvarSlett
 3. Hørtes hæli ut ja Anna:-) Håpe d går bra me dæ å din håpefulle. Ha en fin søndag:-) klæm klæm:-)
  Kari D!!

  SvarSlett