lørdag 9. januar 2010

Godt nyttår!!!

Jeg hadde i utgangspunktet ingen nyttårsforsett for dette året, men når jeg ser hvor lenge det er i mellom at jeg blogger så tror jeg kanskje jeg har funnet et nyttårsforsett likevel!!!!!!

Vi har gått inn i 2010, etter en koselig julehøytid!! Jeg flytta omsider inn hos min kjære, helga før jul, og det kjennes vanvittig godt å endelig være samlet! Det ble da juleryddet og pyntet i huset, til tross for pappesker og nyinnflytting. Vi var på Byneset og hugde oss eget juletre sammen guttene våre, og det var skikkelig koselig- OG noe som vil kommer til å gjenta neste år. Juletreet kom på fot og ble pyntet samme kveld, og guttene hjalp ivrig til, selv om jeg etter sigende regjerte litt for mye ;-)
Mandagen før jul dro Julian til sin far for å være der jule- og nyttårsfeiringa. Vi kosa nå oss vi, selv om barna var dypt savnet....... Derfor var det ekstremt deilig å få han tilbake. Julian har begynt på ny skole nå, og det er en stolt gutt som går til og fra skolen på egen hånd- hver dag! Og det er luksus for meg også det...... Tror han kommer til å trives godt der han er nå også!

Første helga i det nye året tok vi med oss de to største gullene våre på kino og så "Alvin og gjengen". Det var en kjempemorsom film, som barna, OG vi, koste oss skikkelig med. Ellers har nå 13. dag jul kommet og gått, og julepynten er vekke, om ikke helt ute av huset, så i hvertfall i eskene sine!

Jeg tok masse fine bilder i jula, men der har ikke kommet på maskina mi enda så jeg får legge inn noen minner her etterhvert. Skal gi bloggen min eet nytt uttrykk også tenkte jeg, se om jeg klarer å få til noe bra.

Det nye året har startet, kaldt, men godt. Så får vi se da om gamle og nytilkomne nyttårsforsetter holdes ved like.......

Godt nyttår, og takk for det gamle!!!!


Sitat; "Har ikke nyttårsforett æ, bare nyttårsfortsett!!!!!!!"

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar