tirsdag 11. august 2009

Sommerferien 2009...

....er snart på hell! Men bare snart.....

Har ikke skrevet blogg på en måned faktisk...og det er ikke bra i det hele tatt....
Hadde nå som nevnt under en flott uke på Mausund med festival, toppet med Aleksander Rybakkonsert... Skal legge inn bilder....

Etter jeg kom hjem fortsatte jeg nå bare å jobbe...og det har gått i den tralten i sommer. Likevel har jeg hatt er par høydepunkt i min tilværelse.
Var i bryllyp 01.08.09 til min veldig gode venninde Gry- Anita. Det var et eventyrbryllup av rang og hvem som helst skulle få lyst å gifte seg når man deltar på en slik dag. Det var en dag jeg sent vil glemme, og er fullkomment takknemlig ovr å ha fått ta del i den store feiringa!!!! Sola skinte, bruden strålte, brudgommen også for den saks skyld, maten var storslagen, drikken likeså, mange mennesker i muntert lag, nydelige taler, en jempeflink toastmasdter....osv osv...kunne påpekt masse masse mer. Man kan vel bare sette et ord på hele dagen, PERFEKT! Sender mine tanker til et lykkelig gift par........

Og når man nå snakker om lykkelige mennesker, ja så må det sies at jeg er i det amorøse hjørnet jeg også, for min del. Til tross for enormt mye jobbing i sommer, har jeg vært så heldig å truffet en mann som har endt opp med å bety veldig mye for meg og som jeg har forelsket meg i...... Egentlig må jeg bare le av følelsen jeg får over å være "fjortis" igjen, men jeg har funnet ut at det tror jeg egentlig aldri helt man blir for gammel for, rett og slett!!!! Men å kjenne på tosomheten i ett og alt er bare helt fantastisk- og når man blir SÅ ivaretatt er det lett å føle seg spesiell!!!!......... Så ble det sommeren min likevel da.... Og senest i helga har jeg kosa meg med min kjære, bla med HOT AUGUST NIGHT med kjøring av van, bilutstilling og drsgracing på Lade, og i kveld var vi på kaffebesøk til mamma og co. Kjemetrivelig!!! ;-)

Så det ordner seg som tydeligvis for snille jenter; og i og med all stå på- viljen med jobbing i sommer, ser det ut for at jeg kan sette meg på flyet 27.august og reise til Hellas! DET skal bli bare fantastisk herlig. Å få reise på ferie med min sønn...bare slappe av og kose seg, ta livet med ro.... Fortjener vel det jeg også??????? Rapport kommer nok derfra også etterhvert, med bilder osv.

I skrivende stund sitter jeg på nattevakt.......det har blitt skikkelig mørkt ute nå altså...det er litt skremmende. Synes liksom at det ikke var lenge siden lange lyse sommernetter! Føler på kroppen at man går høsten i møte smått om senn... Har beynt på trening igjen i kveld. Vært aaaaltfor sløv i hele sommer så nå er det ingen bønn. Ser jeg må få dreisen litt på den der pulsklokka jeg kjøpte meg ( før sommeren vel og merke; den har støvet litt ned på kjøleskapet i sommer!!!!) Det er egentlig helt nydelig å komme seg tilbake igjen til vanlig gjenge. Har en som skal begynne i andre klasse nå om en uke. Han gleder seg han; ranselen er på plass, og det er storguttransel nå...ingen oransje førsteklassingsekk nei!!!! ;-) Julian har det klart!!!

Ja..sommeren har da gått den, men mange små gode opplevelser innimellom all jobbinga. Får vel kanskje bli flinkere å skrive blogg?????

Jabbast.....

2 kommentarer:

  1. Såg plutselig en link til bloggen din, og måtte no innpå og lese litt ja,:o)
    Så artig å se ka du styra med Anna :o)
    Ho caroline har også blogg, skal tipse ho om at du også har, ja, om ho ikke vet det allerede da ..
    Så kjekt at du er forelska og lykkelig, ble sommeren din skrev du, men du.. ble min også :o) Godt å være forelska ja .
    Ønsker deg en fin høst også, som samboere, lykke til !! god klem fra ho Bente

    SvarSlett