onsdag 27. mai 2009

Treningsøkt!!!

Det var veeeeeldig deilig å finne senga si etter nattevakta i morrest.... Sov til klokka to. Hadde planer om å ha middagen klar til gutta kom hjem ( min bror og min Julian). Ser ikke ut som jeg slipper unna stress uansett hvor god tid jeg har og uansett hvor mye jeg planlegger ting! FRUSTRASJON!

Meeeen det ble middag; stekte kyllingfileter i pitabrød med salat og bretagne kyllingsaus! Anbefales på det varmeste- utrolig godt. Til og med gutta spiste masse! Og med middagen så vidt svelgt unna dro jeg til trening....tidsklemma er et kjent begrep her i huset....det går i ett!!!
Møtte treningsgjengen på Byåsen butikksenter. Vi hadde intervalltrening rundt Theisendammen i øsende regnvær, men jammen ta, så godt det var....etterpå!!!

Julian og jeg hadde forøvrig en herlig kveldstund da jeg kom hjem. Rene og gode begge to, satte vi oss til å spiste havregrøt til kvelds. Det falt i smak både for stor og liten. Ellers så var Julian KJEMPEFLINK å lese leksa si. Det er "Æ" som er uka's bokstav og han leste seg flittig gjennom ord som lær, fjær, kjære osv osv. Da han la seg så vi i bilder fra han var liten baby; DET liker han ;-) Tilslutt sang jeg det faste reportoaret av god-natt-sanger. Ikke bare morgenstund som har gull i munn...det er noe med kveldkosen med disse små!!!!!

Ellers skal jeg nok finne senga selv ganske snart...måå bare se ferdig Champions league- finalen, så skal jeg ta med boka mi og legge meg. Det er Elstad's "Folket på Innhaug" som leses for gud vet hvilken gang..........

DAGENS ORD; etter regn kommer sol!!!!!

Natti natti folks....

3 kommentarer:

  1. Håper du har rett i det med sola da! Venter spenning på den sola altså...hehe.

    SvarSlett
  2. Ja den kommer til gangs i helga vet du!! ;-) glede seg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    SvarSlett
  3. Og takk i like måte for treninga :) Sykkel i morgen eller helga!

    SvarSlett